Twee Red Dot Awards voor Fabrique.

Fabrique is tweemaal onderscheiden met een Red Dot Communication Design Award. We ontvingen de prestigieuze Duitse prijs voor de visuele identiteit van de Erasmus University Rotterdam en de Koken-app van Allerhande. De Awards zijn vrijdagavond tijdens het Red Dot Gala in Berlijn uitgereikt.

27 oktober 2014

De nieuwe visuele identiteit van de Erasmus University Rotterdam is dit studiejaar geïntroduceerd. Met de handtekening van Erasmus als uitgangspunt creëerden we een unieke stijl die alle instituten en faculteiten de ruimte geeft om effectief te communiceren en die toch alles samenbindt.

De Allerhande Koken-app is een iPad-app waarmee echt iedereen lekker kan koken. Iedere stap in de recepten is duidelijk beschreven en wordt ondersteund met foto’s én video-instructies. De stembediening maakt het swipen met vette vingers overbodig. De Koken-app is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen ons en Albert Heijn/Allerhande, Studio Room, MediaPartners en Albert Heijn IM Online.

De Red Dot Award is een international erkend kwaliteitslabel voor communicatie en design. Dit jaar ontving de jury van de Communication Design Awards maar liefst 7.096 inzendingen vanuit 49 verschillende landen.