Website voor Design Museum.

Op 22 september 2014 is in Londen de nieuwe website gepresenteerd van het Design Museum London, een van de meest vooraanstaande musea op het gebied van hedendaags design en architectuur. De website is een ontwerp van Fabrique.

5 oktober 2014

Het Design Museum in Londen trekt jaarlijks ruim 200.000 bezoekers met tentoonstellingen over diverse onderwerpen op het gebied van ontwerp en architectuur. Fabrique ontwierp een nieuwe website die naadloos aansluit bij de doelstellingen van het Design Museum en het publiek ook de komende jaren bij het museum betrokken houdt.

We ontwikkelde een website die geschikt is voor gebruik op PC, tablet en mobiel. Beeldend en uitnodigend plaatst de website de rijke content van het museum op een voetstuk. Bezoekers vinden snel de praktische informatie en worden betrokken bij het museum met magazine-achtige verhalen over design en ontwerpers. Met speciale producten en unieke limited-editions ondersteunt de webshop de commerciƫle doelstellingen van het grotendeels ongesubsidieerde museum.

Bij het ontwikkelen van designmuseum.org werkten we nauw samen met technische partner Q42. Na de website voor het Engelse antiekhuis Mallett en de identiteit voor de Franse postorderaar 3Suisses is dit onze derde grote buitenlandse opdracht.