Fabrique gaat naar de beurs!

Woensdag 22 en donderdag 23 januari staan we met onze gloednieuwe beursstand op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang maken wij onderdeel uit van ‘all the e-commerce you can get’.

20 januari 2014

Niet geheel onbevooroordeeld tippen we als een van de hoogtepunten van de beurs de lezing van Pieter Jongerius. Onder de titel ‘Branding versus Conversie’ gaat hij woensdag om 16:00u uitleggen hoe wij bij Fabrique verkoop en merkbeleving als onafscheidelijk koppel in elkaar laten overlopen. Voor en na zijn lezing ben je meer dan welkom op onze stand voor een kop koffie, een goed gesprek of om het ‘Branding vs Conversion’-spel spelen. Je vindt ons op standnummer W16, vlak naast de ingang van zaal A.

De entree van de Webwinkel Vakdagen is trouwens helemaal gratis. Tot woensdag of donderdag, 22 en 23 januari, in de Jaarbeurs Utrecht!