Wint Rijksmuseum.nl de Fontanel Public Award?

De Dutch Design Awards & Fontanel betrekken de komende weken het publiek actief bij het bepalen van het beste van Nederlandse vormgeving. Via de Fontanel website of tijdens de DDA tentoonstelling in oktober kan het publiek beslissen welke finalist de Fontanel Public Award verdiend. Het Rijksmuseum.nl (inclusief Rijksstudio) is een van de finalisten waarop gestemd kan worden. Allemaal even stemmen dus!

30 september 2013

Stemmen kan online - tot 27 oktober a.s. - via de site van Fontanel. Rijksmuseum.nl is finalist in de categorie Communicatie. Gebruik de optie om via Facebook of Twitter (rechts bovenin naast de ‘Breng je stem uit’ button) jouw stem aan deze website te geven. Alvast bedankt!

Maandag 28 oktober maken de Dutch Design Awards en Fontanel de winnaar van de Fontanel Public Award bekend.