De nieuwe webshop van Omoda.

Omoda is van oorsprong een Zeeuws familiebedrijf met winkels in en rondom Zeeland. Naast de winkels heeft Omoda de grootste schoenenwebshop van de Benelux, waar dagelijks vele schoenen over de digitale toonbank gaan. Aan Fabrique de schone taak om een nieuwe webshop neer te zetten met een goede balans tussen shop, service en inspiratie.

13 augustus 2013

De kapitale letters, grote visuals en het gebruik van zwart/wit maakt Omoda een stoere webshop. Ze heeft een eigen karakter: vriendelijk en een tikkeltje eigenwijs. De blog met tips, trends en acties spat van het beeldscherm met haar rijke content en verrassende manier van navigeren.

De shop is zeer overzichtelijk zodat de gebruiker eenvoudig de schoen vindt die hem past. Elke schoen toont de beschikbare maten en kleuren wanneer de gebruiker over de afbeelding beweegt met de muis.

Op de detailpagina staat de schoen extra groot afgebeeld en kan de gebruiker inzoomen om de kleinste details te bekijken. De reviews van andere gebruikers helpen bij het maken van de keuze en vertegenwoordigen het persoonlijke karakter van Omoda.

De website van Omoda blijft in beweging: de komende tijd komen er nog bijzondere features bij. Een daarvan is de Mooi. De Mooi is een bijzondere omgeving waar de gebruiker favoriete schoenen kan bewaren en met elkaar vergelijken. De schoen kan van alle kanten worden bekeken, net als in de winkel. Als de gebruiker de schoen liever in de winkel wil passen, kan dat ook! Met een druk op de knop ligt de schoen klaar in een Omoda filiaal in de buurt.

De nieuwe webshop van Omoda heeft Fabrique samen met Xsarus gerealiseerd. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.omoda.nl.