Animatievideo Slim Only

Slim Only is een nieuw mobiel product van Albert Heijn. Het is een voordelig prepaidpakket dat gekoppeld is aan een app. Met de app heb je 24 uur per dag inzicht in je gebruik van zowel internet, bellen als sms. Slim Only biedt zo het prijsvoordeel van een abonnement en de controle van prepaid.

1 augustus 2013

Albert Heijn stelde ons voor de uitdaging om de productinformatie online begrijpelijk weer te geven. Een animatievideo was naar onze mening de beste oplossing. In de animatie leggen we in 1,5 minuut uit wat Slim Only is.

Naast de vereenvoudiging van de informatie maakte het proces dit tot een succesvol project. De video is op een ‘agile’ werkwijze tot stand gekomen. We hebben gelijktijdig gewerkt aan het vereenvoudigen van de productinformatie, het visueel ontwerp en de animaties. De animatievideo is ontwikkeld in samenwerking met VLA Films.

De visuele stijl van de video sluit aan op de huisstijl van Albert Heijn maar alle karakters en de wereld waarin zij leven zijn tijdens het project ontworpen. Het Slim Only project is een van de vele projecten waaraan wij werken voor Albert Heijn. Sinds 1999 is Fabrique het vaste ontwerpbureau van ah.nl, de website van Albert Heijn. Iedere week zorgt het AH-team van Fabrique in nauwe samenwerking met Albert Heijn ervoor dat de site actueel is en wordt verrijkt met nieuwe content. Naast ah.nl werken we ook aan Allerhande online.

AH Mobiel Slim Only from Fabrique on Vimeo.