Cordaid Jaarverslag 2012: een bewogen jaar in beweging


2012 was een bewogen jaar voor de Nederlandse organisatie voor ontwikkelingssamenwerking Cordaid. Juist in het Cordaid Jaarverslag moest dit tot uiting komen. Transparantie staat bij Cordaid hoog in het vaandel. Dit betekent niet alleen inzicht bieden in waar de organisatie voor staat en waar ze zich voor inzet, maar ook financiële openheid.

10 mei 2013

Samen met Cordaid bepaalde Fabrique het verhaal van Cordaid over 2012. Dit verhaal is vertaald naar één scrollbare pagina. In hoogte- én dieptepunten vat deze pagina het jaarverslag kernachtig samen. Aansprekende beelden, korte teksten en animaties vertellen over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. Een bijzondere extra toepassing is de ‘couch mode’ waarmee lezers de pagina automatisch kunnen laten afspelen. Het Cordaid Jaarverslag 2012 heeft zo een bewogen jaar gevat in beweging.

Voor wie nog meer wil weten over Cordaid in 2012 is er het uitgebreide online jaarverslag. Journalisten en geïnteresseerden vinden alle informatie terug in de PDF.