Get Agile! tijdens Emerce Conversion


Aanstaande donderdag 11 april vindt de vierde editie van het Emerce congres Conversion plaats in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Partner, strateeg en interaction director Pieter Jongerius van Fabrique zal hier om 14.50 uur spreken in de Grote Zaal over scrum: “Get Agile! Überscrum for UX, Design & Development”

9 april 2013

De presentatie is bedoeld voor mensen die enige ervaring hebben met scrum en benieuwd zijn naar Pieters’ belangrijkste lessen uit ruim vier jaar scrum ervaring en bijna 40.000 scrum uren. Wat zijn de eisen aan teams? Hoe kan je ze helpen effectief te zijn en overzicht in de chaos te houden?
Want scrum gebruiken voor het ontwikkelen van websites en apps is één ding. Maar zodra je interactieontwerpers, visueel ontwerpers, de klant, copywriters, front-end- en backend developers tegelijkertijd aan de slag laat gaan om zeer korte times-to-market te realiseren, ontstaan heftige uitdagingen. Bij Fabrique zijn we dit respectvol Überscrum gaan noemen.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar via Emerce.

Pieter, partner, strateeg en interaction director bij Fabrique, is van oorsprong Industrieel Ontwerper, en regelmatig spreker op binnen- en buitenlandse events. Hij is gespecialiseerd in retail en e-commerce, en een pionier op het gebied van het toepassen van Scrum in gemengde Design & Development omgevingen. Pieter is hoofdauteur van de internationaal uitgebrachte Scrum manual: “Get Agile! Scrum for UX, design & development”.