Rijksmuseum, 9292, Wageningen UR & Reed Business genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Eind vorige week sloot de inzendtermijn voor de Dutch Interactive Awards, het prijzenfestival waarbij wordt gezocht naar het beste online werk van specialisten in Nederland. Maar liefst vier van onze projecten zijn dit jaar genomineerd voor deze award.

28 maart 2013

Onze projecten zijn genomineerd in verschillende categorieën. Zo is de website voor het Rijksmuseum (ontwikkeld ism met technisch partner Q42) -met daarin de online collectie Rijksstudio – genomineerd in de categorie Brand. In de categorie Online service B2C werden de 9292 apps & Mijn 9292 (tevens ism met Q42 ontwikkeld) genomineerd en in de categorie Corporate verkreeg de website van Wageningen UR een nominatie.

Tot slot is het Reed Business platform genomineerd in de categorie Online B2B Platform. Dit platform, opgezet door Relephant en ontworpen door Onstuimig, biedt ruimte aan 80 verschillende sites van Reed Business. Begin dit jaar werd de door Fabrique ontwikkelde website Elsevier.nl gemigreerd naar dit nieuwe platform.

Op 12 april vinden de presentaties voor de jury plaats, waarna op 16 mei de awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke avond.