Jubilerend NEMO lanceert nieuwe website


Wetenschapsmuseum NEMO heeft een compleet nieuwe website. De website is ontwikkeld in samenwerking met Fabrique. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor ontwerp en realisatie.

12 december 2013

Maak je wereld groter met NEMO

Naast informatie over het museum en het onderwijsprogramma worden op de site fascinerende thema’s als geluid, elektriciteit en constructie op een informatieve en inspirerende manier aangeboden. Hiermee kunnen bezoekers nu ook thuis of onderweg ontdekken hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Kun je zien wat je hoort? Hoe beweegt elektriciteit? Hoe bouw je het sterkst? Bezoekers krijgen antwoord op deze vragen met filmpjes, experimenten, opdrachten en weetjes.

Over NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland en is voor bezoekers van alle leeftijden. NEMO laat een breed publiek op actieve wijze ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. Dit doen zij met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen.