#NMMtour.

Afgelopen week was onze David van Zeggeren op de voormalige vliegbasis Soesterberg, de locatie waar in het najaar van 2014 het Nationaal Militair Museum verrijst. Heijmans - samen met het Ministerie van Defensie initiatiefnemer van dit ambitieuze project - nodigde voor die dag 15 Instagrammers uit –waaronder David- om foto’s te maken op het bouwterrein en deze live te posten met #NMMtour.

18 oktober 2013

Fabrique ontwikkelde voor het Nationaal Militair Museum de huisstijl en de tijdelijke website en is op dit moment druk bezig met de museum app, de website en een groot deel van de interactieve opstelling in het museum. In een consortium met onder andere Claus en Kaan (architect), H+N+S (landschapsontwerp), Bruns (tentoonstellingsbouw), Shosho (animatie en films), Rapenburg (techniek) en Kossmann.dejong (concept en inhoud van de tentoonstelling) werkt Fabrique aan dit tofste en stoerste museum van Nederland.

Op de foto’s van de groep Instagrammers is de omvang van het project en het gebouw goed zichtbaar. Een immense constructie - die veel weg heeft van de architectuur van een vliegtuighangar - geeft ruimte aan een reeks aan tanks, vliegtuigen en F16’s, maar biedt ook juist ruimte voor de educatieve en wetenschappelijke kant van de krijgsmacht.

Benieuwd naar de foto’s van David die je een inkijkje geven in de bouw? Bekijk ze op onze Facebook pagina (en Like ons meteen!).

Klik hier voor een overzicht van alle foto’s die de Instagrammers maakten.