Nieuwe opdracht voor de Nederlandse Bachvereniging.

De Nederlandse Bachvereniging en de Rabobank lanceerden op 29 september All of Bach, een bijzonder initiatief waarin de komende 10 jaar alle werken van Bach zullen worden uitgevoerd, opgenomen en online met de wereld worden gedeeld. Online zal ook een schat aan aanvullende informatie toegankelijk worden gemaakt.

8 oktober 2013

Fabrique is gekozen om het online platform te ontwikkelen. Wij verzorgen op basis van de huisstijl, ontworpen door Goed Stel Mensen, het concept, ontwerp en de technische realisatie van het platform. Doel van het platform is de miljoenen mensen die elke dag in zoekmachines de term ‘Bach’ intoetsen een plek te geven waar ze inspiratie en verdieping vinden. De opnames starten dit seizoen, in mei 2014 zal het platform online gaan.