Nationaal en internationaal succes in Eindhoven en Berlijn.


De champagne stroomde volop dit weekend! Op zaterdagavond won Fabrique tijdens de uitreiking van de Dutch Design Awards in Eindhoven een Award met de website van het Rijksmuseum. Een dag eerder stond Fabrique al in Berlijn op het podium, tijdens het Red Dot Gala. Ons werk voor Arco, Viktor&Rolf en 9292 werd in Duitsland onderscheiden met een Red Dot Award.

21 oktober 2013

De Dutch Design Awards werden uitgereikt in het Eindhovense Klokgebouw als onderdeel van de Dutch Design Week. De internationale jury onderscheidde de website van het Rijksmuseum in de categorie ‘Communicatie Digitaal’. De prijzenkast van Fabrique en partner Q42 begint met deze Dutch Design Award al aardig vol te raken; Rijksmuseum.nl won eerder onder meer al een gouden European Design Award en een Spin Award.

Ook onze partners hadden succes in Eindhoven. Irma Boom, ontwerper van de huisstijl van het Rijksmuseum, won met haar Chanel No.5 Book in de categorie ‘Best Graphic Design’. En de Award voor ‘Beste Opdrachtgever’ ging - terecht - naar Heijmans, onze opdrachtgever voor de visuele identiteit en interactieve middelen van het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Tijdens het feestelijke Red Dot Gala, afgelopen vrijdag in Berlijn, won Fabrique een ‘Best of the best Award!’ met de website voor designmeubelmaker Arco, een site waarop tafelmanieren een geheel nieuwe invulling krijgen. We namen ook nog een Red Dot Award mee terug naar Nederland voor het World Round Web van Victor&Rolf en de apps voor reisplanner 9292.