Zes maal Fabrique voor Website van het Jaar 2012

30 oktober werden de nominaties bekend gemaakt. Onze klanten schaatsen.nl en hotelaanbiedingen.nl zijn genomineerd! Wij wachten met spanning af op de uitreiking op 14 november aanstaande... To be continued!

20 september 2012

Hier zijn we wel trots op! Maar liefst zes van onze projecten (in 5 categorieën) zijn genomineerd voor ‘Website van het Jaar 2012’.

Tot en met 26 oktober aanstaande kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriete genomineerde website in de diverse categorieën. Tevens kun je de websites beoordelen op kwaliteit. Elke categorie kent twee winnaars. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De website met de beste relatieve beoordeling binnen zijn categorie, is de winnaar van dé Website van het Jaar.

Tja… we kunnen natuurlijk niemand dwingen, maar voor wie op de site van Website van het Jaar belandt: het zou natuurlijk leuk zijn als je op een (of meer!) van onze projecten stemt. Alvast onze dank!

9292 mobiel (categorie Mobiele website) – stem nu op 9292 mobiel
Schaatsen.nl (categorie Sports) – stem nu op schaatsen.nl
AH.nl (categorie E-Commerce) – stem nu op AH.nl
D-Reizen (categorie Vrije Tijd & Reizen) – stem nu op D-Reizen
Hotelaanbiedingen.nl (categorie Vrije Tijd & Reizen) – stem nu op Hotelaanbiedingen.nl
9292.nl (categorie Weer & Verkeer) – stem nu op 9292.nl