Fabrique Concullega Kart Cup: één groot feest!

Fabrique is dit jaar 20 jaar OPEN, en dat hebben we afgelopen donderdag gevierd met onze co(ncu)llegabureaus op het buitenkartcircuit in Berghem. Drieëntwintig bureaus, van architectenbureaus tot reclamebureaus, streden om de bokaal. Zoals Gert Hans Berghuis, partner van Fabrique, de avond schertsend omschreef: 'dit wordt - naast een heel gezellige avond - de enige objectieve bureauranking van Nederland.'

12 september 2012

De avond bestond – na een satébuffet - uit een kwalificatie en trainingsronde, gevolgd door een race van honderd ronden, waarbij vier coureurs per team elkaar moesten afwisselen. In totaal een race van een uur of twee. Er waren teams die zelfs te voren al hadden getraind op het circuit van Berghem, waaronder collega bureau TamTam. Dat legde 'Team Super Manuel' geen windeieren, en ze gingen er overtuigend met de bokaal vandoor. De tweede plaats was voor Mangrove en de derde voor In10. Zicht reed de snelste ronde in een kleine 1.03 minuten. We eindigden zelf op een vijfde plaats, wat we logisch verklaarden door het feit dat je 'je eigen wedstrijd natuurlijk koste wat het kost niet mag winnen.'

Bekijk hier het flitsende videoverslag van deze spannende race!

Fabrique Concullega Kart Cup 2012 from Fabrique on Vimeo.