Uit-app nu ook voor Android

In navolging van de Uit-app voor iPhone lanceert het Uitburo nu ook een gratis mobiele applicatie voor Android-telefoons. De nieuwe app bevat uitgaansinformatie van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. De actuele uitagenda is daarmee ook voor Android-bezitters altijd en overal binnen handbereik. De applicatie is ontworpen door Fabrique en ontwikkeld door Q42.

21 augustus 2012

In de Uit-app staan alle culturele en recreatieve activiteiten van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle: theater-, dans- en cabaretvoorstellingen, concerten, festivals en tentoonstellingen. In totaal gaat het om enkele tienduizenden uitactiviteiten. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk: er kan worden gezocht op locatie, genre en artiest. Naast de uitagenda bevat de Uit-app actuele uitgaanstips van het Uitburo en informatie over de festivals aan het begin van het nieuwe culturele seizoen, zoals de Uitmarkt in Amsterdam, het Uitfeest in Utrecht, 24 Uur Cultuur in Rotterdam en het Haags UIT Festival. De Uit–app is daarmee tevens een perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wie de gratis Uit-app voor Android wil downloaden, gaat naar https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.uitburo.uit of zoekt in de Google Play Store naar ‘uitburo’. De Uit-app voor iPhone, die binnenkort een update krijgt, heeft al veel goede reviews gekregen en is inmiddels 50.000 keer gedownload. De iPhone-versie is gratis te verkrijgen via de App Store van Apple: http://itunes.apple.com/nl/app/uit/id385525154.