Scrum Academy van start

Trainingsbureau GIFT en designbureau Fabrique [merken, design & interactie] bundelen hun krachten rond Scrum in de Scrum Academy. Scrum is een projectaanpak waarbij complexe projecten met variabele scope binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. De Scrum Academy geeft trainingen in deze methode, specifiek gericht op de creatieve industrie.

19 juli 2012

Mensenwerk

Gert-Hans Berghuis, managing partner van Fabrique: " Wij gebruiken Scrum als projectaanpak sinds 2008 en hebben het vertaald naar de praktijk van het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve middelen. We merken steeds vaker dat er meer uit scrum te halen valt door naast de procesmatigheden ook de 'zachte' vaardigheden goed te trainen zoals communicatie, managementskills, omgaan met politieke processen, besluitvorming en feedback geven. Want Scrum is toch vooral mensenwerk."

Samenwerking

Fabrique vond een partner in trainings- en adviesbureau GIFT, dat al jaren trainingen ontwikkelt en verzorgt voor bedrijven in de creatieve sector. Tibert van Dijk van GIFT: "Wij wilden een training rond Scrum ontwikkelen, maar zochten nog aansluiting met expertise uit de praktijk. En die hebben we met Fabrique ruim voorhanden." Gezamenlijk ontwikkelden ze een krachtig trainingsprogramma voor alle productowners en scrummasters die méér uit scrum willen halen. Meer informatie over de Scrum Academy, trainingsdata en aanmelden vind je op www.scrumacademy.nl.