Fabrique ontwikkelt speels Lucky Day

Met Lucky Day maak je zes dagen per week veel kans op veel prijzen. Voor De Lotto ontwikkelde Fabrique [merken, design & interactie] de vernieuwde site luckyday.nl. Een speelse site waarop iedereen, altijd en overal, snel en gemakkelijk kan meespelen.

16 mei 2012

Lucky Day geeft de speler veel vrijheid. De vrijheid om iedere dag vanaf 1,50 euro mee te spelen, om met één getal te spelen voor een kleine prijs, of om met meer getallen te spelen voor een grote prijs. Fabrique vertaalde het spel naar een uitnodigende site met een goede balans tussen actie en rust. Door de eenvoud van de site ligt de nadruk altijd op het spel. De verfijnde vormgeving verleidt de bezoeker vervolgens om getallen te kiezen en zijn inzet te bepalen.

Fabrique ontwikkelde luckyday.nl met responsive technieken; er is één site die op smartphone, tablet én breedbeeldmonitor meeschaalt van klein naar groot, en omgekeerd. Dat betekent dat iedereen in bus, trein, kroeg, op straat of gewoon thuis snel kan surfen naar luckyday.nl, zonder de installatie van een app.

Fabrique ontwikkelde voor De Lotto afgelopen jaar al het vernieuwde toto.nl en introduceerde eurojackpot.nl.