Effenaarboek wint prijs Type Directors Club

Het Effenaarboek ‘Memories can’t wait’ is het overzichtsboek van 40 jaar popgeschiedenis in De Effenaar. Het gitzwarte boek met op de omslag glow-in-the-dark letters en een veelkleurige inhoud, bleef niet onopgemerkt bij de jury van de Type Directors Club New York en werd beloond met een Certificate of Typographic Excellence. Jurylid Kevin Smith merkte het boek zelfs aan als ‘judges choice’ waarmee het boek een mooie plaats in het Jaarboek Typography 33 verdient. Daarnaast gaat het boek de komende maanden de wereld rond met één van de zeven reizende tentoonstellingen.
‘Memories Can’t Wait’ is geschreven door oud-medewerker en popjournalist Niels Guns, vormgegeven door Fabrique en is verkrijgbaar in de boekhandels via Lecturis publishing.

22 maart 2012