Zes maal Fabrique voor Website van het Jaar 2011

Maar liefst zes Fabrique projecten zijn (in tevens zes verschillende categorieën) genomineerd voor ‘Website van het Jaar 2011’:

19 september 2011

Oxfam Novib (Goede doelen) - stem nu op de site van Oxfam Novib
Tweede Kamer (Overheid) - stem nu op de site van de Tweede Kamer
D-reizen (Vrije tijd & Reizen) - stem nu op D-reizen.nl
AH.nl (E-commerce) - stem nu op AH.nl
Ziggo (Telecom) - stem nu op de site van Ziggo
Weeronline (Weer & Verkeer) - stem nu op Weeronline.nl

Vanaf vandaag tot en met 28 oktober a.s. kan er gestemd worden op de diverse genomineerde websites. De website met de hoogste gemiddelde score binnen de categorie wordt uitgeroepen tot ‘Beste Website van 2011’ en de website met het hoogste aantal stemmen wordt uitgeroepen tot ‘Populairste Website van 2011’. Daarnaast is er nog een algemene winnaar die wordt uitgeroepen tot de ‘Website van het Jaar 2011’.

En... we kunnen natuurlijk niemand dwingen, maar voor wie op de site van Website van het Jaar belandt: het zou natuurlijk leuk zijn als u op een (of meer!) van bovengenoemde projecten stemt. Alvast onze dank!