Giant Brandstore Amsterdam in run voor ‘Tweewielerwinkel 2012’


9 december 2011

Medio 2009 werd de eerste Giant Brand Store geopend in Amsterdam. De winkel en het retailconcept zijn ontworpen door Fabrique [brands, design & interaction]. Giant is ‘s werelds grootste fietsproducent en heeft een breed en diep assortiment van racefiets tot stadsfiets, van fietspomp tot remklauw. De brandstore is een echte ‘verwenwinkel’ waar de fietsen de helden zijn en de accessoires de juwelen. Hier kun je als klant alle fietsen, die op catwalks uitgelicht staan, in alle rust bekijken onder het genot van een kop koffie terwijl ondertussen bij ‘repair & go’ je band wordt geplakt en jij zelf de nieuwste wieleroutfits past'.
Niet gek dat deze Giant Brandstore genomineerd is voor de verkiezing van ‘Tweewielerwinkel 2012’*! Ga snel naar Tweewieler.nl of naar Giant Store Amsterdam en breng je stem uit!

*Het gaat hier om een eretitel die het initiatief is van het vakblad Tweewieler en wordt toegekend aan een tweewielerwinkel met bijzondere kwaliteiten. De onderscheiding is bedoeld als een kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse tweewielerhandel. De jury, die bestaat uit branchekenners, externe retail-deskundigen, een onafhankelijke accountant en Mystery Shoppers, benoemde de genomineerden o.a. op basis van de wijze waarop de tweewielerwinkel zich onderscheidt van de concurrentie. Daarnaast is het erg belangrijk hoe marktgericht de ondernemer bezig is en hoe hij die beleidslijn met argumenten kan onderbouwen.