DSM heeft beste financiële website

De financiële website van DSM heeft de eerste positie behaald in het onderzoek naar de kwaliteit van de online financiële communicatie van alle Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. In de categorie mid- en smallcap scoort de website van SNS REAAL het hoogst. Fabrique heeft in nauwe samenwerking met genoemde bedrijven zorg gedragen voor ontwerp en realisatie van beide websites.

31 oktober 2011

Het onderzoek, dat voor het negende opeenvolgende jaar werd uitgevoerd door JungleMinds, stelt dat “DSM zich onderscheidt met een overzichtelijke site die veel informatie verstrekt aan financiële stakeholders. Daarbij worden webcasts, mobiele websites en sociale media ingezet om financiële informatie te delen”.
DSM behaalt net als in 2009 weer de 1e plaats (vorig jaar stond DSM op de 2e plaats). SNS REAAL stijgt met haar website verrassend van plek 30 in 2010 naar de 12e positie op de ranglijst dit jaar, en scoort hiermee het hoogst in de categorie mid en smallcap bedrijven.

Zie voor meer informatie het volledige artikel op fd.nl