Zes Duitse awards voor Fabrique

Maar liefst zes Duitse awards voor projecten van Fabrique! Al eerder deze maand werd bekend dat Fabrique voor de website van Lowlands, de poster voor Adobe The Switch en een promotiefilm voor Van Beem en Van Haagen een iF Communication Design Award ontvangt.

2 augustus 2010

Voor de campagne ‘The Switch’ (een platform met informatie, interactie en handige tips over het gebruik van Adobe CS4) ontwierp Fabrique onder andere een bijzondere, transparate poster. De poster is aan twee zijden bedrukt en moet telkens worden 'geswitcht' om ook de tekst in spiegelbeeld te kunnen lezen.

Nu mag Fabrique in december ook 3 red dot awards ophalen; voor de Sporttop postzegels, het Haags Wonen jaarverslag en zelfs een 'red dot Best of the Best Award' voor -wederom- de promotiefilm voor Van Beem en Van Haagen.

Van Beem & Van Haagen zijn specialist in het realiseren van de fysieke vorm van iconen van uiteenlopende merken. Fabrique ontwierp een non stop motion film waarin op een leuke en originele manier getoond wordt hoe de projecten van Van Beem & Van Haagen tot stand komen.