Uit app wint Gouden Reiger

Afgelopen dinsdag werden tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, de winnaars van de Gouden Reigers 2010 bekend gemaakt. De Uit app, de iPhone applicatie die Fabrique in samenwerking met Q42 voor het Amsterdams Uitburo ontwikkelde, werd als winnaar uitgeroepen in de categorie
Mobile Media.

16 december 2010

De eerste versie van de Uit app werd gelanceerd voor de Uitmarkt. De vernieuwde versie biedt gebruikers de volledige culturele uitagenda van Amsterdam. Zo kan via de app het culturele aanbod op datum, locatie en genre doorzocht worden en je kunt op trefwoord zoeken. Gebruikers kunnen voorstellingen als persoonlijke favoriet aanmerken en zo een eigen programma samenstellen. Voorstellingen kunnen gedeeld worden via mail, Facebook en Twitter.

De Uit app wordt gesponsord door UPC, hoofdsponsor van het Amsterdams Uitburo. Wie geen iPhone heeft, kan de mobiele website van het Amsterdams Uitburo bezoeken op m.aub.nl