Twee nieuwe partners bij Fabrique


Met veel trots laten we weten dat onze collega’s Matthijs Klinkert en Pieter Jongerius partner geworden zijn. Beiden zijn al geruime tijd werkzaam bij Fabrique. Matthijs Klinkert bekleedt de functie van afdelingsleider in Amsterdam, Pieter Jongerius is interaction director en strateeg.

23 november 2010

We bestaan als Fabrique [merken, design & communicatie] inmiddels al bijna 20 jaar. In 1992 gestart door Jeroen van Erp, waarna Gert Hans Berghuis en iets later ook Paul Stork partner werden. We zijn samen groot geworden, dankzij geweldige mensen en natuurlijk fijne klanten, en doorgegroeid tot een van de topbureaus in Nederland.

Maar we kijken ook vooruit. Want met onze groei zijn er een aantal mensen die we graag aan ons willen verbinden die wezenlijk toevoegen aan onze cultuur, ons merk, ons bureau, onze kennis en onze toekomst. En die we graag de kans geven om samen met ons te ondernemen. Welkom dus, Pieter en Matthijs!