Rotterdam beste festivalstad ter wereld

Tijdens de jaarlijkse conferentie van the International Festivals and Events Association in Saint Louis is Rotterdam uitgeroepen tot beste festivalstad ter wereld! De jury prees het positieve klimaat voor festivals in de havenstad. Rotterdam kreeg de prijs in de categorie steden met 500.000 tot 1 miljoen inwoners.

1 oktober 2010

Zelf mogen we ook een beetje trots zijn op deze prijs. Niet alleen werken wij voor de Gemeente Rotterdam, maar ook voor ‘festivalklanten’ North Sea Jazz, Operadagen Rotterdam, het Rotterdams Philharmonisch (met het Gergiev Festival) en Rotterdam Festivals. Fabrique feliciteert dan ook Rotterdam en onze Rotterdamse klanten van harte!

Ons werk voor deze Rotterdamse festivalklanten varieert van de ‘Who ’s who widget’ voor het North Sea Jazz Festival, de nieuwe visuele identiteit voor het Rotterdam Philharmonisch tot de campagnes voor de Operadagen Rotterdam en het Rotterdam Uitburo (in opdracht van Rotterdam Festivals – de campagneposters zijn nu overal in Rotterdam te vinden!).