TNT jaarverslag 2008 ‘Bestverzorgd’

Afgelopen weekend is in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het door Fabrique ontworpen TNT Jaarverslag 2008 opgenomen in de selectie van de Bestverzorgde Jaarverslagen 2009!

26 november 2009

Het thema van het TNT jaarverslag 2008, ‘Sure we can’, weerspiegelt de wil van TNT om tot het uiterste gaan in de dienstverlening. Voor de corporate brochure is daarom gekozen om de drives van mensen te verwoorden en te verbeelden, ondersteund door fotografie van Anton Corbijn. De kern voor succes ligt immers bij de motivatie van de werknemers.

In de uitvoering van het jaarverslag is tot in detail gekeken hoe het slimmer en verfijnder kan, om zo uitdrukking te geven aan het thema. Van de duimgreep in het annual report, om zo de belangrijkste financiële gegevens snel toegankelijk te maken, via de gelaserde omslag tot aan de illustraties in het corporate responsibility report.