Fabrique wint Red Dot Award 2005 voor Rijksmuseum.nl


Website Rijksmuseum voor de derde keer in de prijzen gevallen

Fabrique is in de prijzen gevallen bij de Duitse Red Dot Awards voor de vernieuwde website van het Rijksmuseum. De Red Dot is een van de toonaangevende prijzen in de ontwerpwereld. De internationale jury gaf de onderscheiding voor ‘high design quality’.

26 juli 2005

Op woensdag 23 november vindt in Essen de awardsceremonie plaats. In totaal zijn er 3094 werken uit 26 landen ingezonden voor de Red Dot Communication Design Awards 2005. 223 daarvan zijn beloond met een award.
Derde internationale prijs voor Rijksmuseum.nl

De Red Dot Award is alweer de derde internationale prijs voor de in december 2004 volledige vernieuwde website van het Rijksmuseum. Onlangs kenden ook de Amerikaanse ADC Awards en de Duitse iF Awards een onderscheiding toe aan deze site. Daarnaast ontving het tweemaal een nominatie (Europrix, SAM Awards).