Hoe wij werken

Training en masterclasses

Hoe wij werken Training en masterclasses

Sharing is caring. Maar echt.

We geloven in onze ideeën en visie.

Of het nu om Scrum, Lean StartUp of merkgestuurd ontwerpen gaat: we geloven in onze visie en delen die ideeën graag. Intern en extern!

original_images/masterclass_gadi_amit_2SIWAFS.jpg

Scrum Academy.

Complexe projecten tot een goed einde brengen, binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Daar gaat het om bij Scrum. Onze ervaringen met Scrum hebben we vastgelegd in de bestseller Get Agile! En in 2013 hebben we samen met trainingsbureau GIFT de Scrum Academy opgericht.

De Scrum Academy traint opdrachtgevers, bureaus en teams in het werken met Scrum. Vooral gericht op design & development projecten, zoals het ontwikkelen van websites en apps. Maar ook voor multidisciplinaire projecten in de marketing- en communicatiebranche. Op de Scrum Academy trainen we mensen uit allerlei disciplines om Scrum Master of Product Owner te worden, en coachen we organisaties om agile te werken. Bekijk de Scrum Academy website voor programma en prijzen.

Masterclasses van Industry leaders.

Om kennis te delen organiseren we regelmatig open masterclasses, gegeven door industry leaders uit ons netwerk. Zo hadden we de afgelopen jaren bijvoorbeeld masterclasses van auto-ontwerper Lowie Vermeersch die vertelde over zijn werk bij Pininfarina en Granstudio, merkstrateeg Mark Radda met een hilarisch verhaal over de gemengd ontvangen stijl van de Olympische Spelen in Londen en Fitbit-designer Gadi Amit die de vinger aan de pols hield op het gebied van wearables.

Lean StartUp-methode.

Innovatie versnellen

Hoe kunnen we onze innovatieprocessen versnellen? Het is een terugkerende vraag bij veel corporate organisaties. Toepassen van de Lean StartUp-methode kan de oplossing zijn.

Playing Lean.

Innovatiecultuur verbeteren

Door onze ervaringen in corporate organisaties én in start-ups te combineren, kunnen we onze klanten goed helpen om hun innovatiecultuur te verbeteren.

Theorie in praktijk.

Playing Lean

Naast de theorie faciliteren we deze trainingen met behulp van het ouderwetse bordspel 'Playing Lean'. Het spel brengt de theorie in praktijk, omdat je met jouw team een start-up moet uitbouwen tot de nieuwe Facebook.

Daag ons uit!

Wil jij iets kunnen wat wij kunnen? Creatieve workshops doen? Design thinking? Lean StartUp leren kennen? Ideeën toetsen en uitwerken in een Design Sprint? Neem eens contact op met Matthijs Klinkert. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Meer weten over training en masterclasses?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!