Cases Visuele identiteit

Cases Het slimste perspectief kiezen.

Het slimste perspectief kiezen.

Het nieuwe internationale bedrijf Skycap is gespecialiseerd in onbemande luchtvaartuigen. Ontstaan vanuit natuurbescherming zet Skycap drones, ballonnen, satellieten en innovatieve sensortechniek in. Daarmee brengen ze terreinen, gebouwen, installaties en ondergrondse leidingen in beeld. We ontwikkelden het merkverhaal, de pay-off en de visuele identiteit van Skycap. Vanaf nu: Skycap - remote sensing.

Vraag

Ontwikkel voor ons een professionele, internationale identiteit. Een stijl die niet alleen onderscheidend is, maar ook de creativiteit en expertise van Skycap onderstreept.

Oplossing

Skycap zorgt voor doorbraken door het brengen van nieuwe perspectieven. Dat verbeelden we met anamorfoses: vertekende afbeeldingen die slechts vanuit een bepaalde gezichtshoek de juiste vorm hebben.

De vormen zijn gevuld met foto’s of subtiele verlopen in de huisstijlkleur groen. De verlopen zijn geïnspireerd op bijzonder luchten, een link naar het werk van Skycap. Zo kunnen we met een reeks van verschillende vormen en beelden steeds weer een nieuw facet van Skycap laten zien.

De huisstijlkleur groen staat voor veiligheid en eerlijkheid. Maar de camouflagetinten zijn natuurlijk ook een knipoog naar de wortels van het bedrijf in de wild- en natuurbescherming.

Resultaat

Een identiteit die laat zien dat Skycap zich onderscheidt van de vele start-ups in drone technologie. En dat Skycap de degelijke partner is die meedenkt over het slimste perspectief - en daar hoeft niet altijd een drone aan te pas te komen.

Meer weten?

Bel Anton.

06-10654168

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!