Cases Visuele identiteit

Cases Ritme. Ritme. Ritme.

Ritme. Ritme. Ritme.

Codarts Rotterdam is een hogeschool voor kunstvakonderwijs met een internationale uitstraling. Onder het motto ‘Where talents become artists’ leidt Codarts ambitieuze dansers, musici en circusartiesten op tot inspirerende kunstenaars, leiders en coaches. Fabrique ontwikkelde in 2015 de nieuwe visuele identiteit voor Codarts.

Vraag

Laat onze identiteit beter aansluiten bij onze nieuwe missie, met een stijl die wij de komende jaren zelf verder kunnen invullen.

Oplossing

Codarts staat voor vakmanschap, zelfontwikkeling, nieuwsgierigheid en verbinding. Codarts helpt je op weg, maar de richting bepaal je zelf. We leggen daarom de nadruk op het proces van richting kiezen, groeien en volwassen worden. Dit hebben we vervat in ons concept ‘Vind je eigen ritme’.

Het ritme hebben we aan de bestaande identiteit van Codarts toegevoegd. Door ritmische herhaling van letters en woorden creëren we een extra vormlaag. Deze laag leggen we over de fotografie, over de gevel of gebruiken we puur als patroon.

De fotografie toont het bloed, zweet en tranen van de aanstormende podiumkunstenaars. De copy ademt de typisch Rotterdamse no-nonsense poëzie van Jules Deelder en Cornelis Bastiaan Vaandrager. Kort. Korter. Ritmisch.

Resultaat

Een nieuwe beeld- en vormentaal met een poëtisch en typografisch ritme dat je kunt toepassen op alle media. Eerlijk. No-nonsense. Echt.

Meer weten?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!