Cases Visuele identiteit

Cases 3Suisses visuele identiteit

Revitalisatie Franse modegigant.

3Suisses is een van de grootste online warenhuizen van Frankrijk. Een internationaal bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1932. In een PressureCooker-project ontwikkelde Fabrique een nieuwe visuele identiteit voor 3Suisses, die vrijwel tegelijkertijd in de webshop en de print middelen geïmplementeerd werd.

Vraag

Ontwikkel een visuele identiteit die past bij onze nieuwe positionering en merkwaarden. Laat zien dat we een bijzondere pure player zijn. Vrouwelijk, met echte kennis van mode en tout-à-fait français!

Oplossing

Eén kledingstuk is maar een kledingstuk. Door twee kledingstukken te combineren ontstaat een ‘look’. De nieuwe visuele identiteit van 3Suisses draait om combineren, niet alleen met kleding, maar ook met merken, stijlen en producten.

En met visuele elementen: ‘Mix & Match’. Door het combineren van lettertypes ontstaat een nieuwe, unieke look voor 3Suisses. Het nieuwe logo mixt een ‘3’ zonder schreef met een ‘S’ met schreef. Of omgekeerd. Samen vormen ze de basis: 1+1=3.

Alle logo’s, fonts, kleuren en andere elementen hebben we vastgelegd in een online brand guide voor gebruik door 3Suisses en haar partners.

Resultaat

Met de eigenwijze stijl en alle mogelijkheden voor het maken van combinaties kan 3Suisses haar modekennis impliciet en expliciet overbrengen. De vormentaal zorgt voor een markante uitstraling voor het vernieuwde 3Suisses, over al haar middelen heen, van verpakking tot e-mail.

Meer weten?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!