Cases Visuele identiteit

Cases 3suisses print middelen

Revitalisatie Franse modegigant.

3Suisses is één van de grootste online warenhuizen van Frankrijk. Een internationaal bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1932. Parallel aan de ontwikkeling van de nieuwe visuele identiteit en webshop ontwierp Fabrique in een PressureCooker-project een groot aantal print-middelen.

Vraag

Ontwikkel tegelijkertijd met de nieuwe visuele identiteit onze print middelen, zoals de ‘Magalogues’ (een mix tussen magazine en catalogus) en een brand passport.

Oplossing

Met een vaste set aan vormmiddelen brachten we eenheid in de verschillende uitingen. De diagonaal zorgt voor dynamiek, de ronde vormen vertegenwoordigen het vrouwelijke element en met de handgeschreven krabbels brengen we speelsheid in de ontwerpen.

Ook ‘Je suis’ is een terugkerend thema in het drukwerk. Van de visitekaartjes (‘Je suis Sophie’) tot de envelop (‘Je suis une lettre’) voegt de boodschap op een inventieve manier een persoonlijke klank toe aan de middelen. En door het bepalen van het concept, de structuur en de ‘plank’ van de Magalogues ontwikkelden we een inspirerend magazine.

Resultaat

Visitekaartjes, briefpapier, with compliments-cards, een PowerPoint-template, een brand passport en een opzet voor de Magalogues; een reeks zeer verschillende middelen die toch één overkoepelend gevoel hebben gekregen.

Meer weten?

Bel Pieter.

06-54787664

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!