Cases Retail

Cases Mallett

Een museum met de collectie in de verkoop.

Mallett is een gerenommeerd Engels antiekhuis met vestigingen in Londen, New York en Hongkong. Mallett is gespecialiseerd in 18e en 19e eeuws antiek en richt zich zowel op professionele verzamelaars als gefortuneerde particulieren. In nauwe samenwerking met Kega ontwikkelden we een nieuwe website voor ‘the most glamorous antiques shop in the world’.

Vraag

Maak ons merk toegankelijker. En help ons met het vergroten van de voorsprong op onze concurrenten door het ontwikkelen van een volledig nieuwe website, de eerste webwinkel in dit segment.

Oplossing

Een museum waar je alles kunt kopen. We blijven Mallett profileren als autoriteit op het gebied Engels antiek maar maken het antiekhuis een stuk toegankelijker.

Contact opnemen en online educatie krijgen alle aandacht. Voor particuliere kopers, soms met drempelvrees, bevat de website een uitgebreide encyclopedie met alles over makers, technieken, materialen, perioden, locaties en stijlen. En met name voor de Russische en Aziatische klanten is er een diepgaande historie van Mallett zelf.

De site ademt geschiedenis. Door de collectie naar voren te brengen laten we rust en glamour samengaan. Het prachtige beeldmateriaal speelt de hoofdrol. Het stijlvolle en chique ontwerp ondersteunt het exclusieve karakter van Mallett.

Tegelijkertijd is Mallett de eerste antiekhandel ter wereld in het exclusieve segment waar de klant de kunstobjecten online kan kopen. Tot £20.000 (‘Lower Value Items’ in de wereld van Mallett) zijn alle aankopen direct af te rekenen. Toegankelijker kan je het niet maken.

Resultaat

Een rijke site voor een rijke doelgroep. De website combineert e-commerce met kennis van zaken. Mallettantiques.com is een mix van toegankelijkheid en exclusiviteit. Een webshop en museum in één.

None

Bel Matthijs.

06-51031486

None

None

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!