Amstelring

Amstelring biedt al meer dan 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Ruim 3.000 medewerkers zetten zich elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. De website ondersteunt particulieren en professionals bij de keuze voor de juiste zorgdiensten en zorglocaties.

  • Onze services
Bezoek de website

Liefdevolle zorg als positionering

Bij Amstelring zit er niemand achter de geraniums. De cliënten zijn kleurrijk en de dagen vullen zich met een grote verscheidenheid aan activiteiten. De culturele diversiteit, liefde en persoonlijke aandacht zie je goed terug in de fotografie en video’s. Een website in de zorg moet niet alleen goed informeren, maar ook een goed beeld geven van de cultuur, de sfeer en de mensen achter de zorginstelling. Je kiest immers voor ondersteuning tijdens een kwetsbare periode of zelfs voor een nieuw thuis.

De juiste zorg(locatie) vinden

Familie, naasten en verwijzers kunnen op de website snel de verschillende zorgproducten- en locaties vinden. Maar misschien nog wel belangrijker, je kunt altijd en overal direct contact opnemen met Amstelring. Persoonlijk contact is een belangrijke en noodzakelijke stap in het vinden en krijgen van de juiste zorg.

Tools om zorg te organiseren

Met de persoonlijke omgeving mijn.amstelring, maken we de verschillende diensten die de cliënt kan afnemen direct toegankelijk. Dit onderdeel gaan we komend jaar uitbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een kapper aan huis, eenvoudig nogmaals aan te vragen via de bestelgeschiedenis. Dit soort tools worden steeds belangrijker in de zorg; het vermindert de werkdruk voor personeel en de omgeving van de cliënt (familie, buren, mantelzorgers) kan hier ook makkelijk toegang tot krijgen.

De strijd om personeel

Vanwege de schaarste aan zorgpersoneel en het grote verloop in de sector, is het werkgeversmerk en de werving van nieuw personeel belangrijker dan ooit. Daarom is de website uitgebeid met Werken bij Amstelring waar veel aandacht is voor goede vindbaarheid, werving en een soepele sollicitatieflow.

We hebben het bouwen van de site ervaren als een leuk en vlot proces waarbij we als opdrachtgever nauw betrokken waren. We voelden ons echt onderdeel van het team. Samen gingen we voor het beste resultaat. En dat resultaat mag er zijn!

Renate Mous Online communicatie & marketing adviseur