Schooltas

Schooltas is een initiatief van ThiemeMeulenhoff, een top drie uitgever van onderwijsmethoden voor het primair en voortgezet onderwijs.

  • Prijzen & Erkenning
  • Dutch Interactive Award
  • Comenius EduMedia Award
Bezoek de website

Samen leren opnieuw uitvinden

De Schooltas app zorgt ervoor dat duizenden lesboeken voor het voortgezet onderwijs van ThiemeMeulenhoff digitaal toegankelijk – en draagbaar - zijn. Schooltas is leerboek, werkboek en schrift in één waardoor leerlingen volledig via de iPad kunnen werken.

Het boek als basis

We kiezen voor een vertrouwde basis als startpunt; de methode die ze door en door kennen. In exact het format zoals ze dat kennen; het boek. En (letterlijk!) daaroverheen ligt de toegevoegde functionaliteit zoals prikkers om audio en video toe te voegen en te delen, en een schrift met aantekeningen en opdrachten.

Leading in het onderwijs

Schooltas is een app waarmee docenten instant vertrouwd zijn en aan de slag kunnen. Die beschikbaar is voor iPad, Windows en als web-app, en zich steeds verder ontwikkelt. Met inmiddels tienduizenden enthousiaste gebruikers en geweldige ratings in de Appstore is Schooltas leading in het onderwijs.