Cases Digital design en development

Cases Omoda

Merkgestuurd ontwerp voor familiebedrijf.

Omoda verkoopt meer dan 200 verschillende merken schoenen, tassen en accessoires. Naast fysieke winkels in Nederland en België heeft Omoda de grootste schoenenwebshop van de Benelux. Samen met e-commerce specialist Xsarus ontwikkelden we in 2013 een nieuwe webshop voor Omoda.

Vraag

Breng onze webshop in lijn met onze ambitie om de komende jaren onze groei door te zetten. Koppel daarvoor een nieuwe uitstraling aan een focus op conversie.

Oplossing

We lieten shop, service en inspiratie naadloos in elkaar overlopen.

De webshop is vriendelijk en een beetje eigenwijs. We helpen de bezoeker zo veel mogelijk bij het maken van een keuze. Op de detailpagina kan hij inzoomen tot op de structuur van het leer.

Om het persoonlijke karakter van Omoda te onderstrepen hebben we social media volledig geïntegreerd en helpen reviews van andere gebruikers bij het maken van de keuze. Chatten, mailen, bellen, Facebook of Twitter: de klantenservice zit zes dagen per week klaar om snel antwoord te geven.

Club Omoda houdt je bestellingen bij en geeft persoonlijke tips. Door de ‘one page check-out’ is je bestelling snel geplaatst. En weet je het even niet meer? Check dan de modetrends, de blog of een van de lookbooks.

Resultaat

Meer dan een webshop. Omoda.nl is als platform dé inspirerende voorloper op schoenengebied.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!