Omoda

Webshop design Omoda

Omoda verkoopt meer dan 200 verschillende merken schoenen, tassen en accessoires. Naast fysieke winkels in Nederland en België heeft Omoda de grootste schoenenwebshop van de Benelux. In 2013 ontwierpen we hun e-commerce platform tot in detail. Ook na recente replatforming wordt dit succesvolle design nog steeds gebruikt en doorontwikkeld.

Webshop design Omoda

Merkgestuurd ontwerp voor familiebedrijf

We lieten shop, service en inspiratie naadloos in elkaar overlopen. Omoda.nl is als platform dé inspirerende voorloper op schoenengebied.

De webshop is ontworpen voor maximale conversie. Door de krachtige filtering kunnen klanten snel hun keuze maken. De goede productfotografie geeft de klanten vertrouwen en vermindert returns.

Omoda desktop design Fabrique

Persoonlijke webshop

Om het persoonlijke karakter van Omoda te onderstrepen hebben we social media volledig geïntegreerd en helpen reviews van andere gebruikers bij het maken van de keuze. Chatten, mailen, bellen, Facebook of Twitter: de klantenservice zit zes dagen per week klaar om snel antwoord te geven.

Omoda mobile design Fabrique

Club Omoda

Club Omoda houdt je bestellingen bij en geeft persoonlijke tips. Door de ‘one page check-out’ is je bestelling snel geplaatst. En weet je het even niet meer? Check dan de modetrends, de blog of een van de lookbooks.