Cases Digital design en development

Cases Online verkenningsvlucht

Online verkenningsvlucht

In december 2014 opende het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg zijn deuren. Het nieuwe museum vertelt over heden, verleden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht. Fabrique ontwikkelde de website nmm.nl, die je vanuit huis alvast meeneemt naar het museum. Fabrique ontwikkelde ook de visuele identiteit, de interactives en de app van het NMM.

Vraag

Laat een breed publiek op een avontuurlijke manier kennismaken met alles wat het museum en zijn omgeving te bieden heeft.

Oplossing

Een website die vooral nieuwsgierig maakt naar het nieuwe museum en verleidt tot bezoek. Een vlucht met een drone neemt je mee langs de drie belangrijkste pijlers van het NMM; het gebouw en Arsenaal, de themaruimtes en het Park Vliegbasis Soesterberg.

Tijdens een tussenlanding kun je een pijler verder verkennen, om daarna je vlucht te hervatten. En wie meer verdieping zoekt kan alvast terecht in het Kennis en Informatie Centrum.

Resultaat

Een interactieve verkenningsvlucht door het museum. Een tocht die niet alleen langs de ticketverkoop voert, maar door het inventieve gebruik van video ook een verleidelijk beeld geeft van het museum, de collectie en de omgeving.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!