Cases Digital design

Cases Intergamma

Instore gebruiksgemak.

Gamma Nederland, Gamma België en Karwei zijn merken van franchise-organisatie Intergamma. Gamma en Karwei hebben samen bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België. Fabrique maakte Gamma en Karwei ook mobiel toegankelijk.

Vraag

Ontwikkel gelijktijdig alle mobiele toepassingen voor de merken van Intergamma.

Oplossing

‘Bij de hand’ was ons concept. We zorgen dat de bezoeker – van onzekere beginner tot professionele klusser – het assortiment en advies van Gamma en Karwei altijd snel bij de hand heeft. En in de fysieke winkel nemen we je écht bij de hand.

Door met je app het product in de winkel te scannen ontsluit je de mobiele content. Zo vind je snel alle informatie over de producten en kun je in de winkel de reviews van andere gebruikers lezen. Klantenkaart en kortingscoupons zijn geïntegreerd in de app. Bij het afrekenen scant de kassier de app zodat je kortingen worden verrekend.

Door de heldere opzet met ‘tegels’ ontsluiten we het assortiment op een snelle no-nonsense manier die past bij een bouwmarkt. Bij het scrollen op de app klappen de tegels vanzelf open. Vanuit dezelfde ‘achterkant’ ontwikkelden we op een efficiënte manier zes toepassingen, die door de verschillende stylesheets en eigen content toch een onderscheidende merkbeleving hebben; inspirerend en beeldend bij Karwei, stoer en direct bij Gamma.

Resultaat

Drie mobiele websites en drie apps voor Android en iOS. Truly mobile toepassingen die de gebruiker ook instore alle gemak bieden. De klantenkaart van Gamma en Karwei kan definitief in de prullenbak. Of gebruikt worden als klushulp bij het plamuren.

Meer weten over dit project?

Bel Pieter.

06-54787664

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!