Ginger

Het Belgische modehuis FNG Group heeft internationaal succes met merken als Fred & Ginger, Expresso en Claudia Sträter. Met het merk Ginger biedt de FNG Group ‘slow fashion’: tijdloze kleding met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.

Bezoek de website

Slow fashion webshop voor Ginger

We ontwierpen de webshop en zetten het nieuwe merk Ginger neer met een eenvoudige pagina-opmaak, een ietwat ruwe, authentieke fotografiestijl en achtergrondverhalen bij de collecties.

Come as you are

Samen met het management verkenden we het concept ‘come as you are’. ‘Come as you are’ gaat over jouw persoonlijke stijl en de vrijheid om te zijn wie je bent. Ginger staat voor kwaliteit, authenticiteit en eerlijkheid.

Ginger
En Ginger draait om unieke kledingstukken. Collectors items, gemaakt om je persoonlijke stijl te complementeren. Om dit te benadrukken geven we elk kledingstuk een uniek nummer: ‘No 104/Collection one’.

Alexia Boiteau Visual designer

Ginger design scherm door Fabrique

Gastucuratoren

Op de + Guests pagina’s presenteren gastcuratoren in hun eigen omgeving hun persoonlijke keuze uit de collectie van Ginger. Door het tonen van echte mensen in het echte leven laten we zien dat kleren je identiteit versterken.

Webshop met winkeluitstraling

Alle pagina’s van de webshop zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. Moodboards voor de winkel waren uitgangspunt voor het ontwerp van de webshop: veel wit en zwart, ‘ruwig’ met grote beelden. De fotografie laat je de textuur van de stoffen bijna voelen.