Cases Digital design en development

Cases Expresso: What separates the women from the girls.

What separates the women from the girls.

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk. Een inspirerend merk met een duidelijke visie. Fabrique ontwikkelde voor Expresso een nieuwe website, die naast gemak ook inspiratie biedt.

Vraag

Ontwikkel een nieuwe webshop die meer ruimte geeft aan ons merk. Een shop waarin de vrouw van nu geïnspireerd wordt, maar ook snel haar weg kan vinden.

Expresso webontwerp Fabrique

Oplossing

Wie is die vrouw die bij Expresso koopt? Waar leeft zij voor? Wat maakt haar blij? Dat waren de vragen waarmee we begonnen. We ontdekten dat het een sterke vrouw is, die elke dag weer veel verschillende rollen combineert. Zij is op zoek naar eigenheid, maar de kleding moet wel lekker zitten. Zij weet wat ze wil. Ze is een vrouw, geen meisje. Met echte vormen en volwassen wensen. Dat hebben wij gevat in de merkpropositie en pay-off: ‘What separates the women from the girls’.


We gaven elke collectie (4 seizoenen met 3 tot 4 thema’s per keer) een eigen landingspagina. Op deze pagina’s kun je looks swipen en makkelijk kopen. Je kunt ook kiezen voor de ‘snelle’ ingangen op rokken, jurken, jassen en andere kledingsstukken. Voor de vrouw die weet wat ze wil, maar ook zoekt naar inspiratie. Naast de online shop en de merkpropositie ontwikkelden we ook contentadvies voor de website. Dit advies vormde weer een inspiratiebron voor tekst en fotografie van het gedrukte magazine van Expresso.

Expresso webdesign Fabrique

Resultaat

Vrouwelijk, makkelijk en inspirerend. Zin om lekker te surfen? Ga je gang. Op zoek naar inspiratie? Geen probleem. Zo blijft Expresso het hele jaar door inspireren met nieuwe collecties en mooie fotografie.

Expresso fashion website design Fabrique

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!