Cases Digital design en development

Cases Allerhande

Allerhande

Het tijdschrift Allerhande inspireert al ruim 30 jaar heel Nederland tot creatief koken. Tijd voor een volgende stap. Met een nieuwe website loopt Allerhande weer een winkelstraatlengte voor op andere food platforms. Fabrique werkte van concept tot realisatie van ah.nl/allerhande intensief samen met Albert Heijn, MediaPartners en Studio Room.

Vraag

Maak van Allerhande een 360 graden merk waarin de website als dagelijkse koop- en kookhulp een onmisbaar plaats inneemt.

Oplossing

SEO, content en responsive design. Een volledig responsive website die de hele customer journey lang inspiratie en hulp biedt. Van de oriëntatie op de bank met het tablet op schoot, via het winkelen met je boodschappenlijstje op je smartphone naar het koken en genieten van lekker eten. Deze hele weg naar ‘klein geluk’ spat de culinaire inspiratie van het scherm.

De buitengewone content met honderden heldere video’s en duizenden inspirerende recepten toont watertandend lekker op zowel computer, tablet als smartphone. Van homepage tot recept daagt de site uit om verder te klikken. De recepten zijn met Mijn ah.nl eenvoudig te bewaren en op al je devices weer terug te vinden.

Door de slimme zoekmachine-optimalisatie kom je ook via Google precies bij het recept dat je zoekt.

Resultaat

Een volledig responsive website met een nieuwe infrastructuur, nieuwe back end technologie, nieuwe content en nieuw design. Een complex project dat toch in één woord is samen te vatten: lekker!

De beta-versie van de website kreeg van de bezoekers een 8 als rapportcijfer. Of zoals een twitteraar het verwoordde: "Niet te veel op de Allerhande website kijken, je krijgt enorm zin in lekker eten!"

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!