Cases Digital design

Cases Stap voor stap je toekomst regelen.

Stap voor stap je toekomst regelen.

Financiële dienstverlener AEGON verzorgt wereldwijd voor ruim 40 miljoen klanten pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Vanuit de nieuwe merkbelofte “Bedenk je toekomst!” ontwikkelde Fabrique in 2014 de Nederlandse website Aegon.nl.

Vraag

Maak voor ons een nieuwe, gebruiksvriendelijke website die zorgt voor betere online dienstverlening.

Oplossing

Een website waarop de klanten van Aegon zelfstandig financiële beslissingen kunnen nemen. Vanuit de merkbelofte bepaalden we de propositie van de nieuwe website: Bedenk je toekomst en regel het nu samen met Aegon online.

We ordenden eerst alle informatie van de oude website. Welke beslissingen moet de klant nemen? Wat moet de klant daarvoor weten? Deze customer journey vertaalden we bijna letterlijk naar een nieuwe navigatiestructuur. We leggen stap voor stap alle aspecten uit van financiële beslissingen; van de eerste oriëntatie tot aan het afsluiten en beheren.

Iedere stap in het ontwerpproces is door de usability experts van Valsplat uitgebreid getest om te komen tot optimale gebruiksvriendelijkheid. De look & feel is helder en eenvoudig, maar door de menselijke fotografie niet afstandelijk.

Resultaat

Een klantgerichte, responsive website die je stap voor stap begeleidt bij het maken van de juiste financiële keuzes.

Meer weten over dit project?

Bel Pieter.

06-54787664

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!