Cases Digital design

Cases Revitalisatie Franse modegigant.

Revitalisatie Franse modegigant.

3Suisses is één van de grootste online warenhuizen van Frankrijk. Een internationaal bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1932. In de zomer van 2014 stopte 3Suisses met het verspreiden van de catalogus, om als pure player alleen online verder te gaan. In een PressureCooker-project pakte Fabrique naast de visuele identiteit en de print middelen ook de webshop 3suisses.fr aan.

Vraag

Breng onze website in vijf maanden tijd vijf jaar vooruit. We willen meer branding én meer conversie.

Oplossing

3Suisses.fr was toe aan een grote schoonmaak. We hebben de assortimentsindeling verbeterd, de navigatie aangepakt en veel pagina’s simpeler gemaakt.

We brachten meer fashion-gevoel en meer stijl in de webshop. Geen haute couture-uitstraling, maar een stijl die past bij de ambitie van het vernieuwde merk. Daardoor is 3suisses.fr nu niet langer een ingewikkelde online catalogus, maar een slimme combinatie van inspirerende content en een converterende shopping-kern.

Samen met de redactie van 3Suisses bedachten we verschillende bouwstenen, waarmee 3Suisses eindeloos kan mixen en matchen en variëren tussen drukke promotionele pagina’s en rustige inspiratiepagina’s. En natuurlijk werkt het allemaal ook op je mobiel.

Resultaat

Door de zeer korte doorlooptijd moesten we scherpe keuzes maken. Na een eerste release met quick wins volgde snel een tweede major release, met optimalisaties in alle delen van de site. 3suisses.fr heeft een nieuwe, hedendaagse uitstraling gekregen die naadloos aansluit bij het vernieuwde merk en al haar middelen. Een mooie basis die 3Suisses en Fabrique samen doorlopend uitbouwen en optimaliseren.

Meer weten over dit project?

Bel Pieter.

06-54787664

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!